Produkty pro ginjinha se smetanou (2)

Příprava profesionální šlehačky

Příprava profesionální šlehačky

Překvapte své návštěvníky těmi nejlahodnějšími dezerty! Objevte tajemství profesionálů v kuchyni v tomto blogu. Jak vlastně vyrobit tu jemnou, šlehanou smetanu a pusinky? Tajemství spočívá v oxidu dusném. Oxid dusný určuje mnoho ohledně chuti, textury a trvanlivosti smetany. Kombinací oxidu dusného se šlehačkou můžete mít lahodnou, krémovou šlehačku připravenou během několika minut. SEPSALI JSME PRO VÁS NÁSLEDUJÍCÍ KROKY: Odšroubujte hlavu ze své šlehačky, nalijte přesné množství smetany odpovídající velikosti, spolu se sladidlem nebo práškovým cukrem podle chuti, a znovu připevněte hlavu. Najděte držák na N2O kartuše a odšroubujte ho. Vložte hadici z nabíječky na oxid dusný do držáku kartuše a odšroubujte regulátor tlaku, abyste uvolnili oxid dusný. Naplňte šlehačku. A znovu utáhněte držák kartuše.
Instantní pudink - Instantní smetanový pudink

Instantní pudink - Instantní smetanový pudink

Instantní jogurt a instantní pudink DairyBasic jsou navrženy tak, aby snadno připravily lahodnou mléčnou svačinu. Stačí jen rozmíchat prášek ve vodě a produkt se stane hustým a krémovým. Příprava: Naplňte misku vodou, přidejte instantní prášek, promíchejte lžící, nechte odpočívat 2 minuty, aby se dosáhlo správné konzistence, a vychutnejte si instantní jogurt nebo pudink. Příchutě: Vanilka, Čokoláda, Jahoda, Banán